Станислав Балабанов се вижда на балотаж

Станислав Балабанов

„Ако следваме пътя на логиката и ако гражданите оценяват реалната картинка и обективната истина, би трябвало доста да е сериозен наказателният вот след малко повече от месец. И това трябва да даде възможност на партия „Има такъв народ“, на мен в частност, със сигурност да бъдем на балотаж в една такава битка“.

Това каза по Радио Пловдив Станислав Балабанов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от ИТН.

Попитан дали очаква, след летящия старт на партията преди 2 години и последвалия спад в подкрепата, нов ръст на вота за ИТН, Станислав Балабанов отговори:
„В тази изключително лицемерна и мръсна игра, наречена политика, трудно се оцелява и тудно се поддържа едно и също ниво, особено когато си честен и истински“.

Балабанов смята, ако бъде избран за кмет, да пита на местен референдум гражданите кое е добро за града.

„Защото не е важен кметът в града, важни са хората. А знаете, че има изключително много казуси за решаване. Какво по-прекрасно те да бъдат решавани с местни референдуми например“.

Сред приоритетите на Станислав Балабанов са сериозна ревизия на предходното управление на ГЕРБ, както и пълно завършване на инфраструктурните проекти.

„Градът ни е все едно след бомбардировка. Аз лично не мога да се прибера в моя роден квартал „Кючук Париж“, защото целият град е разкопан“.

Според Балабанов причината е „една корупционна практика на градоначалниците“:

„Раздават набързо обществените поръчки преди края на мандата, знаейки че строителните фирми не могат да свършат ремонтите в срок, взимат се едни пари, мандатът свършва и следващият човек да се оправя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ