Лидия си причини немислимото, а е едва на 22г. Фенове я погнаха: Вече не приличаш на себе си, бе

лидия

Гаджето на Атанас Колев – чалгарката Лидия е сред първенците по вманиачаване в пластичните операции. За крехката си възраст от едва 22 години тя буквално е сменила цялото си лице – от носа, през устните, до скулите и брадичката – всичко тотално.

Но последната интервенция е дошла толкова в повече, че вече и фотошопът не й помага. Лидия винаги се прави на кукла с филтрите и да, на снимки й се получава. Но сега допусна грешката да се снима в цялостен профил, а потребителите хлъцнаха. В профил брадичката на Лидия е така издадена напред и заострена, че такъв човек реално не съществува, пише kliuki.bg.

Тя се е превърнала в гротеска и по-скоро наподобява рисунките на баба Яга, отколкото на приказна принцеса. Всички знаем как е изобразявана Яга – винаги с издадената напред остра брадичка. И това ако се счита за красиво… без коментар.

Потребителите обаче не пестят коментари и питат певицата кога ще спре да се прави на нищо?! „Как те гледа Наско Колев с това лице на мумия, а как пък те целува… този трябва постоянно да е в „джаза“. Ти не приличаш вече на себе си бе, Лидке. Познай каква ще ти е физиономията на 35-40 години?! Пълен леш, ако продължаваш така“, хранят я в нета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ