Вики Терзийска за скандала в bTV: Заставам зад поведението на децата си!

виктория терзийска, петя дикова

„Изцяло поддържам децата си за държанието им в Би Ти Ви, когато участвахме заедно с тях там“.

Това каза пред „България Днес“ Вики Терзийска от „Мастило“.

Миналата седмица гръмна скандал, след като щерките на певицата София и Маргарита нарекоха в студиото на „Тази неделя“ ястията, готвени от майка им, „лайна“. Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса й дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: „Не, защото всички мразят Би Ти Ви!“. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се опита да замаже положението, че „сигурно не я мразят, а родителите не им дават да гледат телевизия“, но странната случка вече бе налице.
Въпреки нея, Вики разкри, че неприятната случка в ефир изобщо не е повлияла на добрите й отношения с Петя Дикова.

„Ние сме близки, децата ни си играят заедно“, разказа поп звездата.
„Имаше доста неприятни коментари, че децата ми са невъзпитани и други неща… Но истината е, че съм проявила наистина смелост, защото не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си малки деца в студио на предаване, което се излъчва на живо“, категорично е миньончето от Исперих.
Певицата разкри, че е завела София и Маргарита „не просто така“ в студиото на „Тази неделя“, а с ясно определена цел. „За мен беше много важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя“, намекна съвсем прозрачно Терзийска.

„Първото нещо, което казах на децата си, защото видях, че са притеснени от камерите, когато влязохме в голямото студио, беше да се чувстват все едно са си вкъщи на дивана“, сподели още Вики. Певицата описа възпитанието на щерките си с една фигура – „квадратче, в което те се чувстват свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са“.
„Дъщерите ми са по детски искрени, понякога по детски смешни. Абсолютно нормални дечица, които изразяват своите емоции по най-различни начини“, защити рожбите си солистката на „Мастило“.
„Не мога за нищо да им се сърдя. Аз съм тяхна майка, оттук нататък мога само да ги подкрепям и да бъда до тях. Да израстват, да вървят напред и да бъдат добри хора“, добави изпълнителката.

Вики призна, че е останала крайно сюрпризирана от реакцията на „драгите зрители“. „Вместо много хора да влязат в моите обувки и да преценят, че наистина съм постъпила смело, те започнаха да ме сочат с пръст, че съм недобра майка, че съм човек, който не си е възпитал добре децата… Хиляди глупости изписаха по мой адрес. Със сигурност тази ситуация бе полезна както за мен, така и децата ми. Надявам се да е била полезна и за обществото в България. Защото е много неприятно, когато едно общество, вместо да бъде емпатично и да прецени ситуацията от всички посоки, винаги едностранчиво гледа в една негативна посока“, коментира с горчивина Терзийска. „Точно това ме нарани и обиди“, изля душата си певицата.
Вики Терзийска поясни, че децата й възприемат всяка телевизия основно през призмата на своите възприятия. „За тях критерий дали една телевизия е интересна, е дали има детски предавания. Те още не могат да разберат, че тук става въпрос за социално общуване“, обясни „първичната реакция“ на голямата си щерка изпълнителката.

Междувременно една от най-добрите журналистки в Би Ти Ви Петя Дикова най-сетне отново е в силата си. Само за седмица тя направи поредица от интересни интервюта на терен и с това отново се върна към годините, в които ходеше на събития като редови репортер.

Петя отиде и в театър „Българска армия“, за да стартира по нестандартен начин поредния рекорден сезон на представлението „Секс, наркотици, рокендрол“. То влиза в своя 31-и сезон и го отбеляза с изложба на Добромир Иванов, колега на Дикова. Талантливата Пипи не страда, че вече не е сред водещите на уикенд предаванията в телевизията, тъй като отново може да се отдаде на страстта си да намира новините „на живо“ и ексклузивно само за Би Ти Ви.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ