Мис България по спешност в болница след „Фермата“. Оперираха я, едва се изправя на крака

Image_15739787_40_0

Спешна операция е претърпяла Мис България Нанси Карабойчева. Красавицата напусна принудително стопанството, след като получи тежка травма, предава България Днес. Нанси скъса предна кръстна връзка, имаше скъсване на вътрешна стабилизираща връзка и счупване на поддържащата кост на хрущяла на колянната става.

„И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака“, пише Нанси във фейсбук профила си.

И добави:

„Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки – колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ