Рачков проговори за излизането на брат си от затвора: Всеки сам е отговорен за действията си

петър рачков, димитър рачков

Комик №1 у нас Димитър Рачков за пръв път проговори за отношенията си със своя по-малък брат Петър, който преди няколко месеца излезе предсрочно от Бургаския затвор, където изтърпяваше присъда за разпространение на наркотици, предава Флагман.

„Той направи грешки, понесе си наказанието, но е голям човек и всичко зависи от него. Всеки сам е отговорен за собствените си действия. Ако съм го учил на нещо, винаги е било да е честно, законно, както аз живея. Ако ме послуша, всичко ще бъде наред“, казва актьорът по адрес на Петър.

Думите му показват, че макар Рачков да не одобрява постъпките на брат си, той държи на него и иска да продължи по правия път.

Както е известно, Петър влезе зад решетките през 2021 година, след като се приза за дилър на дрога и сключи споразумение със съда. Малко преди това той се забърка в друг скандал – блъсна полицейска патрулка в Бургас и се опита да избяга.

Присъдата му беше общо 3 години и два месеца. Заради доброто си поведение и полагането на труд в затвора, Петър беше освободен предсрочно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ