РАЗКРИТИЯ! Главсекът на МВР за убийството на Алексей Петров: Имаме описание на извършителя

алексей петров

Главният секретар на МВР Живко Коцев хвърли нова светлина около убийството на бизнесмена Алексей Петров. Макар и оскъдна информация, той посочи, че има описание на извършителя.

„Многократно съм заявявал, че убийството на Алексей Петров е предумишлено, Много добре организирано. Такъв тип престъпления са съсредоточени в личността на жертвата, а Алексей Петров е човек с много сериозен бекграуд“, посочи Коцев и допълни: „Разбирам интереса, че много бързо искат да се разкрият убийците, но едно убийство може да се разкрие за един ден, един месец, или една година“.

Коцев коментира и състоянието на спътничката на Алексей Петров в деня на убийството.

„Жената за щастие се възстановява, указва ѝ се психологическа помощ. Разпитана е няколко пъти. Дала е достатъчно данни за описание на извършителя и фактическата обстановка по време на стрелбата“, посочи той в ефира на bTV.

Коцев посочи, че е разрито убийство от последните седмици, станало в София. Става въпрос за ликвидирането с 10 куршума на сириец на 9 октомври в района на „Красна поляна“.

„В момента се намираме на финален етап. Убийство е с поръчков елемент. Установили сме всички – както физическите извършители, така и поръчителите и посредниците. Каса се за неуредени финансови отношения за трафика на хора.“, каза той и допълни, че подробности ще бъдат дадени на нарочен брифинг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ