Нинова, спиш ли?! Червеният кандидат за кмет на Враца позира с мутри, единият бияч на деца

f6b1c31f49e4260c6a936fc2a5bd944e

Предизборната кампания може да бъде приключена внезапно по много начини. Едни от най-популярните са кандидатът да използва непремерена реплика, необмислено движение или да публикува скандален кадър, пише BulNews.
Нещо подобно се случи вчера във Враца.

Кандидатът на БСП Иван Иванов пусна в своя профил в социалната мрежа няколко снимки, сред които се откроява тази с две врачански мутри. Разгледайте внимателно скандалния кадър. Не бързайте! Вижте физиономиите на хората около мераклията за кмет. Как е, спечелиха ли ви за фен на БСП? Вдъхновени ли сте да гласувате за тези образи? Не, това не е колаж!
Най-вероятно Корнелия Нинова не знае за този мерак на Ванката да привлича гласоподаватели по крайно неподходящ начин. За да проумеят феновете на проваления червен кандидат що за издънка е сътворил той, ще обясним, че няма друг негов колега в цялата страна, който да е допуснал толкова сериозен гаф по време на предизборната кампания.
Вероятно Ванката си прави планове, ако случайно стане кмет, биячът на деца да бъде назначен за шеф на неговия кабинет, за да има ред в администрацията.

Другата мутра пък сигурно ще бъде сложена за началник на общинската служба „Местни данъци и такси“. Я да видим, кой данъкоплатец няма да си плати в срок задълженията! Бухалката е зад вратата.
Истината е, че това са фантазии – както за успех на 29 октомври на Ванката, така и длъжностите на двете кръвожадни мутри. Очевидно червеният кандидат все още живее през деветдесетте години, когато силовите групировки диктуваха дневния ред на обществото.

На практика вчера глупавият политик постави край на предизборната си кампания във Враца. То, не че през изминалото време той е правил някаква, ама все пак …
Сега остава да видим след изборите колко избиратели са се вдъхновили от двете мутри, които се пъчат гордо до кандидата на Столетницата. Това, което не успяха да сторят неговите опоненти, го свърши неговия акъл. Или, по-скоро, липсата му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ