Ангел Славов, ГЕРБ: Имаме още много работа в „Западен”, алтернативни пътни връзки отпушват трафика

angel-slavov-gerbimame-oshte-mnogo-791

Нови пътни връзки, ремонт на вътрешноквартални улици, изграждане на паркоместа и поддържане на парковете и междублоковите пространства. Това са приоритетите на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Западен” Ангел Славов. В неделя той се изправя на балотаж срещу кандидата на ПП – ДБ Тони Стойчева.

„Район „Западен” се утвърди като едно от най-предпочитаните места за живот в Пловдив, като заслуга за това има г-н Димитър Колев, който 10 години управляваше района. Той остави редица проекти, които ще продължим в новия мандат и се надявам да го завършим”, заяви Славов. Той вече има сериозен опит в администрацията, като е бил зам.-кмет на района, след това шеф на Общинския инспекторат, а през последните 4 години бе общински съветник.

„След като завърши „Модър-Царевец” ще се концентрираме върху новите пътни връзки в района. Знаете, че по проекта за Южен обходен колектор ще се ремонтира и ул. „Царевец”. Скоро ще имаме има пълен проект, който да е за още една връзка между „Западен” и „Южен” за път между Прослав и Коматево. Пътят вече е отразен в кадастъра и ще търсим средства за изграждането му, като съм сигурен, че ще срещна подкрепата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров“, увери Ангел Славов.

Друга пътна връзка, която ще облекчи сериозно трафика е продължението на бул. „Свобода“, която трябва да достигне до бул. „Шести септември“.

„Това ще помогне за разтоварването на трафика по Пещерско шосе. По този начин ще облекчим този важен за Пловдив булевард, който се явява и изходна артерия за града“, категоричен е кандидатът за кмет на район „Западен“.

„Предстои много работа и по вътрешнокварталните улици и тротоарите, като ще премахнем и останалите паважни настилки в района. Вече има готови проекти за реконструкцията на улица „Генерал Колев“, там има разрешение за строеж и нещата могат да се случат изключително бързо. Ще изготвим проект и за улица „Баучер“, заяви още той.

Кандидатът на ГЕРБ увери, че в програмата му са заложени и нови велоалеи, свързващи квартал „Прослав“ с Гребната база, както и по бул. „Свобода“ от „Копривщица“ до „Розариума“.„

Приоритет за кандидата за кмет на района ще бъде и осигуряването на нови паркоместа, както и проект за още един многоетажен паркинг след успеха на този на ул. „Звезда”. Парковете и зелените площи е друга сфера, за която ще продължи да се полагат сериозни грижи.

„Няма друг район в Пловдив, където да са направени толкова много паркови пространства, ще продължим работа в тази насока. Ще обърнем внимание и на междублоковите пространства, където да се изградят кътове за отдих и игра на децата”, каза Славов.

Ангел Славов е с номер 7 в бюлетината за кмет на район „Западен”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ