Най-скандалният пловдивски политик се кани да се завърне на бял кон в управлението на града

1888807

Най-скандалният и одумван пловдивски политик Георги Титюков се кани да се завърне на бял кон в управлението на община Пловдив.

Припомняме, че през последните дни се разрази скандал с аудиозапис, в който Титюков пазарува гласове за коалиция „Съединени за Пловдив“. Коалицията успя да вкара в местния парламент 8 съветници в лицето на Славчо Атанасов, Владимир Кисьов, Стефан Послийски, Тони Димитров, Георги Колев, Кирил Търев, Георги Титюков и Констатин Георгиев.

Титюков се оправда, че записът е компютърно създаден, но тепърва предстои експерти и прокуратурата да определят това.

Очевидно чутовният скандал не е повлиял на високата самооценка на Титюков и от няколко дни той се самопредлага за зам.-кмет по спорт и социалната политика – пост, който заемаше и в предишното управление.

Остава да разберем дали новият кмет на Пловдив в лицето на Костадин Димитров ще се довери на скандалния Титюков в екипа си.

Очаквайте в следващите дни разследване за обществена поръчка на стойност няколко милиона, възложена от Титюков, чиято реализиция отдавна е трябвало да приключи, но реално парите са взети, а насреща няма нищо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ