Майката на Деси Слава с горещ коментар за зет си Благой Найденов: Голям мъжкар! Никога не би й посегнал…

desi-slava-gadje-1

Не всяка тъща харесва и одобрява зет си, но при майката на ДесиСлава наистина се случва така. Тя много харесва Благой Найденов и се радва за дъщеря си, пише в. „България днес“.

„Деси срещна любовта и аз съм много радостна, че Благой е голям мъжкар! Никога не би й посегнал и заедно с ангелчето им са щастливо семейство.“ – споделя 57-годишната Женя Гайдарова.

Тя е категорична, че Малката Кобра е най-подходящият избор на щерка й, защото никога не би я наранил физически. Нещо, което бащата на певицата е правел преди години.

„Аз съм веселушка, която прощава лесно, но не забравя никога. Имам и чувство за хумор „малко над нормата“, но е имало моменти, когато ми е било много трудно с мъжете в живота“ – споделя Женя.

Първият й съпруг е бил алкохолил, който я биел. След като го напуска, се омъжва за втори път, но и този брак не оцелява много дълго, защото мъжът й умира.

Двете с ДесиСлава си приличат не само по юмруците, които са търпели от мъжете си, но и по своята наивност.

„Преди години завлякоха дъщеря ми с много пари, когато тръгна да прави собствен тв канал. Аз работех на комисиона, като търсех работа на хора в чужбина, а се оказа, че ме измамиха и мен от една пловдивска и пазарджишка фирма“, споделя майката на Деси, която в момента е мениджър на собствен бизнес.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ