Наталия, какво правиш с мъжете си?! Такис не е на себе си, изглежда чудовищно след развода (СНИМКА)

original

Наталия, какво правиш с мъжете си?! Или по-точно с тези, които оставяш в графата „бивши съпрузи“?! Това се питат потребители в мрежата, станали свидетели на чудовищната трансформация на последния й съпруг – Такис Дретакис.

Гъркът не само не прилича на себе си, но е страшен за гледане – досущ като някой изпаднал тип или дори „клошар“, съвсем открито говорят в нета. Знаем, че Такис е баща на единственото дете на Кобилкина – малкия Филип, след когото тя надали ще се наеме да ражда пак, плюс това вече удари 40 години, а и е заета нон-стоп с работата си.

Помним какво се случи с първия мъж на Наталия, за когото беше омъжена преди доста години. Говореше се, че след развода им той така се ошашавил от всичко, на което го е подлагала рускинята, че отишъл в манастир. Дали още е там, или е излязъл, не се знае, но е факт, че се е променил драстично.

Сега и Такис – вижте го как изглежда, забележете и някак налудничавото изражение на снимката… Този мъж, който винаги е бил стилен, изтупан, зализан дори… и излъчващ увереност и спокойствие. Сега прилича на изпаднало хипи след няколко дози вечерта.

„Тази Наталия е опасна явно. След живот с нея човек и въжето може да си тури“, хилят се зевзеци в нета.

Източник: Kliuki.bg., Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ