Трагедията е огромна: Бащата на прокурор Гълъбова е открит мъртъв, правят спешна аутопсия

payimage-25267

Бащата на прокурор Биляна Гълъбова и брат на бизнесмена Йордан Димитров-Кенеди, загина при пътен инцидент с трактор вчера. 70-годишният благоевградчанин Димитър Димитров е самокатастрофирал. Инцидентът е станал около 15 часа, съобщават от полицията в Кюстендил.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна-следствено оперативна група, установена е самоличността на водача на трактора – 70-годишен мъж от Благоевград, движейки се в посока Дупница, той е загубил контрол над МПС-то, ударил се е в отводнителен крайпътен канал, изпаднал е от кабината и е загинал на място, пише Struma.com.

Лекарски екип от ФСМП-Дупница е установил смъртта му, тялото е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в Кюстендил. Тракторът се е движел в посока Дупница и Благоевград. Крупният зърнопроизводител е отглеждал в радомирско хиляди декари със зърно и слънчоглед.

Назначена е автотехническа експертиза на трактора, за да се установи причината за автопроизшествието. Трупът е закаран за аутопсия, а по случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница като е уведомена и прокуратурата.

Димитър Димитров е сред основоположниците на бизнесимперията Кенеди, заедно с брат си Данчо бяха сред първите зърнопроизводители в областния център. Съболезнования на семейството. Погребението е утре от 11 часа в гробищния парк на кв. Грамада.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ