Топ метеорологът Анастасия Стойчева ни попари с ужасна прогноза за началото на учебната година…

Буря, време

Около 17 септември – началото на учебната година, ще има захлаждане, придружено с валежи, главно в Западна България. Това каза в ефира на bTV синоптикът от НИМХ Анастасия Стойчева.

Впоследствие захлаждането и превалянията ще преминат и на изток. След захлаждането, което се очаква в понеделник и вторник тази седмица, ще има повишение на температурите в петък и към почивните дни. Изключение прави четвъртък, когато ще има условия за превалявания, допълни Стойчева.

„Вчера и миналия ден температурите на Мусала вече доближиха нулата, а в следващите дни ще има и температури малко под нулата”, обясни тя.  Синоптикът припомни, че астрономическото лято приключва на 23 септември в 4:54 ч.

Ще отчетем, че в някои райони от страната годишните норми на валежите бяха постигнати почти до средата на годината, но пък в други райони са под нормата. Тази е и една от годините, в които имахме много градушки, каза още Анастасия Стойчева.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ