Щерката на Кичка Бодурова на косъм от брутален разстрел: Боже, пази децата ни!

кичка бодурова

Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова — Маги, се е измъкнала на косъм от бруталната стрелба в Университета на Невада в Лас Вегас миналата седмица.

Нападателят е мъртъв, но шокът от случилото се потресе целия свят. Самата певица разказа за неприятното изживяване в социалните мрежи. „Тук, в Лас Вегас, се случи нещо, което шокира всички нас — в кампуса на университета имаше стрелба и жертви. Маги свърши часа в 11,15 в същата сграда, където само след половин час се случи най-лошото. И уговорката ни да обядваме заедно я спаси от стреса, който преживяха стотици студенти, заключени в кампуса до късен следобед, а другата седмица са изпитите. Още сме шокирани от случилото се… Боже, пази децата ни!“, написа ден след инцидента Бодурова в своя фейсбук профйл.

Маги е биологична дъщеря на брата на певицата, но тя я осинови още преди години и я взе при себе си в Щатите, за да й даде по-добро образование, поле за развитие й бъдеще. Неотдавна естрадната легенда мина и през друг тежък житейски момент, свързан с осиновеното й дете. Преди няколко месеца Кичка сподели, че Маги е преборила рак. „Пипнах я по гърлото и ми се стори подута. Започнаха изследвания, казаха най-лошото… Извадихме всичко и вече е добре. Тя е моят герой“, едва сдържа сълзите си Бодурова. Кичка отправи апел към почитателите си да ходят на профилактични прегледи, предава ХотАрена.

Другата й дъщеря Кристи, която е от брака й с гърка Крие Зарпас, пък в момента защитава докторантура. И двете бяха заедно с майка си в България за летните й концерти в родината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ