Красавицата Диляна Попова с голямо признание за сина си: С Блатечки го решихме! Все ще избутаме някак

диляна попова

„Синът ми Борил е трети клас и няма телефон. Докато стане на десет години, с баща му сме решили, че ще избутаме. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, но не е 24 часа с телефон. Не виждам смисъл и нужда да има мобилен в момента“, това заяви Диляна Попова в скорошно интервю по Нова тв.

По думите на моделката, синът ѝ има свобода, за да може да реши какво му харесва и с какво да се занимава за в бъдеще в живота си.

„Говорим си по теми, които вълнуват големите, за неща, които са му разказвали и е виждал. Искам да има информацията частично, но да не „плува“ в нея. Личният пример е много важен за едно дете и възпитава повече от училище. Опитвам се да му внуша да мисли като част от екип и общество. Имам усещането, че всеки си прави нещата за неговото си парче и не мисли за целостта. Уча го и да бъде верен приятел“, обясни още красавицата.

Според Диляна Попова филтрите на снимките, които вече масово се използват в социалните мрежи, не показват какъв е човек всъщност, затова е против тях. Друг е въпроса обаче, дали пък самата тя не прибягва често до тях в профила си – това оставяме на вас да прецените.

„Депресия, потискане, ниско самочувствие и объркване на подрастващите, това са ефектите от филтрите. Те не получават реална представа за вида на своите любими звезди. Честността е важна във всяко отношение. Рекламирам само продукти, които използвам и харесвам“, все пак подчерта още Попова по темата, предава show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ