Община Стралджа потъна в траур. Кметът: Най-трудният ми ден! Почивай в мир, любимо момиче

стралджа

Ужасно е, когато млади хора си отиват от този свят. Едно дете на нашия град си отиде дори ненавършило двадесет години. Скъпо за мен и за всеки в града ни момиче, от близко до мен семейство. Момиче, което участваше в много местни фолклорни събития, момиче, чиято усмивка запленяваше всеки. Това написа в личния си профил в социалната мрежа кметът на Стралджа Атанас Киров.

„И ако трябва да определя кой е най-трудният ми ден в последните осем години откакто съм кмет, определено ще кажа, че днес е най-черният ден. Да бъда на погребението на приятелка на дъщеря ми, на дъщерята на съученика ми и на педагожка в общинска детска градина е истински ужас за мен. И все ми се иска да е сън. Катастрофата да е кошмар. Но за жалост е истина. Във връзка с трагедията сполетяла нашия малък град, ръководството на община Стралджа взе решение да отмени както подготвения коледен банкет на общинската администрация, така и фолклорната програма и фойерверки, с които планувахме да посрещнем 2024 година. Знаем, че всеки един от Вас ще разбере и приеме нашето решение. В памет на Ани! Почивай в мир, любимо стралджанско момиче!“, написа още той.

При катастрофа в Ямбол загина 20-годишно момиче, пише Фокус.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ