Анита Мейзер пред умирачка, жалва се на хиляди: Молете се на Господ за мен!

анита мейзер

Силиконката Анита Мейзер отново стресна приятелите си, че е пред умиране. След като се спаси по чудо при спукания си силикон, сега тя има нови дертове.

Обвинената за смъртта на интимния си приятел Мейзер е изпаднала в паника и обяви пред последователите си, че е пред умирачка, предава Шоу Блиц.

„Оказа се, че силното сърцебиене и усещане за напрежение и парене в мозъка са в следствие най-вероятно на това, че трябва да се умъртви зъб, долу в ляво, но толкова много ме боли костта и цялото чене и се подува, че дори и антибиотиците не помагат особено!

Зъболекарят изчаква и докато чака се поболях тотално. Задушавам се, силно сърцебиене вечер, мозъкът ми гори, в цялото тяло усещам някакви иглички, пръстите ми се втвърдиха снощи , абе да ви се оплача ,въобще предколедно съм на умирачка или на крачка от оправяне ,или Бог знае какво…

Който ми мисли доброто може да се помоли за мен на Господ, а който ми мисли злото да извика дявола да му помага …хайде наздраве хора, че знае ли се какво ме чака и кой за какво ще се моли“, пише и споделя снимка, която описва колко силна е болката, която усеща.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ