Бъдете нащрек! Ненормалник дебне жени до Сточна гара

1200_stochna-gara-plovdiv

Пазете се! Психопат преследва жени до Сточна гара. За това предупреди в социалните мрежи пловдивчанката Десислава Христова. Тя се е сблъскала със странника вчера вечерта, докато се прибирала към вкъщи.
„Пиша със специално предупреждение към дамите. Тази вечер когато се прибирах от работа (около
21:30) усетих, че от Сточна гара започна да ме преследва някакъв психопат. Висок около 2 метра, изглежда едър, с тъмна зимна шапка и тъмнозелено яке. Квадратна форма на лицето. Преследва ме през релсите и после в посока „Кючук Париж“. Тествах го, като си сменях скоростта на походката на няколко пъти, видях че прибягва, когато забързам. Спрях се пред фризьорски салон, който светеше и го оставих да ме подмине“, разказва за преживения ужас пловдивчанката.
Мъжът се спрял се малко по-надолу по улицата, а Десислава се опитвала да разбере точния адрес, който се намира, за да сигнализира в полицията.
За жалост, телефонът ми заби точно когато той тръгна да върви към мен, много ми се искаше да го имам. Тръгна да ме пита нещо, аз директно отсякох „идват за мен“ и той хукна да бяга в ратната посока. Пазете се, защото се върна към Сточна гара. И моля ви, оглеждайте се когато се прибирате сами вечер. Ако не го бях забелязала, не се знае какво щеше да стане. Усетите ли нещо като това, спрете се на първото оживено място и потърсете помощ“, призовава пловдивчанката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ