,,Разбирам някои хора, които бият децата си“: Кобрата с откровено признание за бащинството

payimage-514507

Ако семейство Пулеви продължава да се увеличава със същите темпове, скоро ще трябва да наема бални зали за празниците. Това обявиха Кубрат и Тервел пред bTV. Най-добрите ни професионални боксьори направиха равносметка за отминаващата година.

„На Бъдни вечер бяхме 17-20 човека. Тесен семеен кръг. Празнуваме готино, лудница е“, сподели Кубрат. Той допълни, че заедно с Тервел допринасят за популацията и раждаемостта в България. „И то в кратки срокове. Мога да го настигна и да го надмина. Не съм решил, не съм го направил“, пошегува се Кобрата.

Тази година той стана баща за втори път. Роди се синът му Спартак, на когото се радва каката Христина. От своя страна Тервел има трима синове – Калоян, Аспарух и Самуил.

„Ние сме разпознаваеми като спортисти, но най-важната ми роля е на родител. Да възпитавам, да давам личен пример. Това е най-отговорното нещо, което някога съм правил. Има си ангажименти, своите трудности, но за мен е най-голямото удоволствие“, подчерта Тервел.

„Честно да ви кажа, разбирам дори някои хора, които бият децата си. Много сериозно търпение трябва да има човек и да бъде психолог, педагог, за да даде нужното на едни подрастващи човеци, които трябва да станат истински добри и пълноценни хора, здрави хора“, категоричен е Кубрат.

Той разкри кое го е изпълвало с национална гордост през изминаващите 12 месеца. „Като гледах в народни носии хора на събори. Тези събори стават все по-мащабни. Казах си – уау. Също така високият пилот със знамето. И най-малките неща ме карат да се чувствам горд българин. Интелигентният човек винаги трябва да бъде в добро настроение. То е цикъл – лесно, трудно, лесно, трудно. Трудностите предстоят, ще има много такива, това са уроци, уроци, уроци.“

„Има много причини и да се разочароваме, в много класации сме на последното място. Но ако искаме да променим нещо, трябва да искаме от себе си и да променим себе си. Трябва да направим нещо извънредно, ако искаме да променим историята“, смята Тервел.

Кобрата допълни, че е доволен от победата си срещу Анджей Вавжик в САЩ по-рано този месец. „Можеше и по-добра да бъде годината. Винаги съм критичен към себе си. Но като цяло съм доволен, че все пак успях да направя един мач, който също беше под въпрос. Не обичам много да се оплаквам, но имаше много драма непосредствено преди мача – дали изобщо да се състои. Успях, вдигнах се благодарение на моя екип, на Благой Иванов, който ми даде сила и ми разказа как също е излизал да се бие с температура.“

Братята не крият, че вярват в чудеса не само по Коледа. „Виждам постоянно чудесата. Всички ние сме чудо“, убеден е Кубрат. „Аз вече се отказах да се надявам на чудото, че ще хващаме полетите“, откровен е Тервел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ