Пловдивчанка: Този мъж ме преследваше, гледаше и за други момичета

plovdivchanka-tozi-mazh-me-presledvashe-415

Притеснителен сигнал се разпространява в пловдивски групи във Facebook. Жена твърди, че е била „преследвана“ от мъж, който говорил чужд език.Ситуацията се разиграла посред бял ден в района на автогара „Юг“, намираща се в центъра на Пловдив. Като Роси М. дава гласност за нея този следобед. Тя споделя и снимки, на които се вижда соченият за замесен.

Вижте целия сигнал, споделен от Роси М:

„Този мъж ме преследваше! Излeзнах от автогара „Юг“, пресичах на светофарите. Тръгна след мен, аз отидох на спирката да си хващам градския, а преди това ми написа от преводача: „Искаш ли да се срещнем“. Аз му казах: „Не“.

След това ме преследваше до спирката на градския и ми намигаше! После, когато стигнах, той пресече и се върна на автогара „Юг“.

После стоеше там и ме наблюдаваше, гледаше и за други момичета!“Припомняме, че в началото на декември друг подобен сигнал се появи в социалната мрежа Facebook. Тогава пловдивчанка разказа, че едър мъж я „преследвал“ в района на Сточна гара.

Към момента не е известно дали за двата случая са подадени сигнали до МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ