Кървав ужас в Благоевград: Таксиметровият шофьор Андрей В. безконтролно млати клиенти, а после…

payimage-447220

Таксиметров шофьор беше арестуван снощи след зверски бой с двама клиенти, единият от който е пострадал тежко със счупени ребра и черепна травма, съобщава Struma.com. Екшънът се разиграл пред блок 7 в квартал „Еленово“ малко след полунощ. Кирил К. и Славейко Е. се качили в таксиметров автомобил, управляван от Андрей В. По пътя към посочения адрес между клиентите и таксиджията възникнал скандал, който ескалирал в бой пред блока в „Еленово“.

„По време на боя таксиметровия шофьор извадил бокс и нанасял безконтролни удари по 40-годишният Кирил К., след които му причинил множество травми. На място е извикан екип на Спешен център и дежурен екип на полицията, които задържали таксиджията Андрей В.

Раненият Кирил е прегледан и са установени черепна травма, счупени ребра и прешлени. Отказал е лечение в Благоевград, уточниха за медията от здравното заведение. Прокуратурата започна разследване.

Това е поредният таксиметров шофьор, арестуван за престъпно поведение. По жалба на 16-годишна клиентка в Благоевград бе разобличен друг таксиджия, който бе обвинен в педофилия, след като в телефона му бяха открити снимки на голи деца.

Проблемът с качествения подбор на хора, които извършват таксиметрови услуги не е от вчера, писали сме за таксиджии с категорично психични заболявания, или такива, които сядат зад волата след употреба на алкохол и наркотици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ