Бивш треньор на ЦСКА разкри: Какво им пука на чужденците на „Армията“ или на „Васил Левски“…

7 Dni Bulgaria07.01.2024
Ôóòáîë - Ëåâñêè - ÖÑÊÀ-Ñîôèÿ

Бившият треньор  Александър Станков – сподели пред „Мач Телеграф” на кои позиции ще е добре ЦСКА да се подсили по време на зимната пауза. Според нето няма да е от голямо значение, че отборът ще играе на стадион „Васил Левски” през пролетта, докато вървят очакваните ремонтни дейности по „Българска армия”.

„Според мен за освобождаване има доста играчи в ЦСКА. Иначе трябва да се вземе задължително един футболист в защита. В средата на терена трябва да се привлече един, както офанзивен, така и дефанзивен халф. Ако имат възможност – едно крило да се вземе, ще е супер. Не вярвам да се изпълнят на 100% плановете, защото никога не се случва. Мисля, че поне двама играчи ще се привлекат. По-добре да се вземат по-малко футболисти, а не да се пазарува на килограм. Никога не съм бил привърженик на това да се привличат 10 играча. Един да се вземе, но да е качествен. Това за мен е правилно”, започна той.

„За мен е нормално да има между пет и седем контроли по време на паузата. Не знам защо Левски са решили да играят девет, но аз мисля, че между пет и седем е напълно нормално. Винаги съм бил привърженик на това да се играе срещу силни отбори. Това, че ЦСКА от пролетта няма да играе на „Армията”, а на „Васил Левски”, не мисля, че ще повлияе по някакъв начин. В отбора има доста чужденци и дали ще играят на „Българска армия”, или на Националния стадион, няма да е от голямо значение. Подкрепата на „Армията” е по-различна, но феновете ще са зад отбора и на “Васил Левски”. Стига футболистите да показват добра игра и да печелят. Важното е в крайна сметка да върви строежът на стадиона. Всичко останало ще се изтърпи”, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ