Тото призна коя е най-голямата му грешка: Върнах видеата си! Доказвам, че не са прави

тото

Една от най-големите грешки на рапъра и влогър Тото е свалянето на всичките клипове от популярния му ютюб канал, след като предизвиква скандал с тормоз над момиче.

Това признава изпълнителят във „Вечерното шоу“ с Георги Любенов по БНТ. „Това ми беше голямата грешка, показах им едва ли не, че са прави. Сега съм ги върнал и им доказвам, че не са прави“, обяснява рапърът, чието истинско име е Йонислав Йотов. „Това, че много хора имат едно мнение, не означава, че то е правилно. На мен много хора ми казаха, че не трябва да правя подкаста. Аз обаче имах друго мнение и продължавам да го правя, защото имам цел. Ако ви трябват мнения, вземете си от фейсбук“, категоричен е Тото, който не вижда проблем в това, което е направил.

Пред зрителите музикантът споделя, че тогава пада жертва на т. нар. кенсъл култура, когато всички се опитват да се правят, че той вече не съществува. В началото го смачкало, но после решава, че няма да му пука.

„Всеки, който го застигне кенсъл културата, може много лесно да се отърве от нея“, категоричен е Тото. „Бил съм там. Не е нищо особено“, продължава той.

Въпреки това изпълнителят още си носи последствията. Той заявява, че не разбира защо музикалните телевизии ги гони такъв голям страх и вече отказват да пускат песните на „Скандау“, от кoято Тото е част. „А имаме хубави песни“, не пропуска да се похвали той. През лятото се разрази голям скандал около подкаст на Тото, в който гостът му Тити Папазов разказва как преди години опитал да остриже косата на бивше гадже за наказание, при което двамата в студиото избухват в смях. Този откъс набра популярност покрай случая с нарязаната с макетно ножче 18-годишна старозагорка Дебора, пише „България днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ