Божанков към Цончо Ганев: „Далавераджия“! Цончо Ганев към Божанков: „Герой от гей оргии“

7 Dni Bulgaria24.01.2024
Парламент - заседание

Поредни грозни реплики и нападки си размениха депутатите днес в пленарна зала. Това стана по време на дебатите за промени в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

Цончо Ганев от „Възраждане“ обвини управляващите, че правят политическа лустрация, като намеси и темата за имотните сделки на Асен Василев и Даниел Лорер. „Мачкат опозицията и си въртят имотни далавери“, заяви Ганев.

На трибуната излезе Явор Божанков от „Продължаваме промяната – Демократична България“. „Цончо Ганев говори по всякви други теми, но не и по темата на дебатите. Явно той има опит с имотните сделки. Говоря за апартамента на сина му, Силвестър май се казваше. Всички знаем как е купен този апартамент и г-н Ганев има опит в тези далавери“, заяви Божанков.

Това вбеси Цончо Ганев. „Лицето Божанков не спира да заплашва мен и семейството ми. Вместо да коментира семейството ми, лицето Божанков да излезе и да коментира видео записите на гей оргии, в които участва и той“, обяви разпалено Ганев, но председателят на парламента Росица Кирова му спря микрофона.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ