Копринков на Радев пратил шеф на МВР да му търси скъпо уиски посреднощ: Тирания на селяндурщината

7 Dni Bulgaria26.01.2024
1

Потресена съм от серията материали, посветени на Копринков в „Епицентър“!

Селският хитрец беше интелектуалният гигант на радевото служебно управление! От години не е имало такова примитивно парвеню из кабинетите на властта.

Последната шокираща статия за легендарните изпълнения на Копринката беше свалена от сайта „Епицентър“, надявам се да я доработят и да я качат отново.

Копринков, който Радев беше назначил за отговорник по вътрешната политика и главен кадровик на държавата, бил бакалавър по „Физическо възпитание“. Ей това е ценен кадър за управление на държавата!

Копринката – главният авторитет в президентската институция, ще остане в историята с гротескната употреба на сложно извоюваната революционна власт за лични ексцесии. Да се обадиш на шефа на полицията да ти донесе бутилка уиски и да пратиш НСО да ти търсят любимия козунак из цяла България! Тирания на селяндурщината!

Присъствието на разпищоленият Копринков в управлението на държавата произведе очакван резултат. Няма сфера, която да не се обърна с хастара навън и особено енергетиката. Там се разнасяха куфари с милиони по катамараните за уволнения на неудобните кадърни хора и назначения на удобните некадърни. Събираха се компромати за отстрелване на специалисти, въртяха се папки, ползваха се службите за оркестриране на ситуация за освобождаване на един или друг.

Спомням си, че още в самото начало на президентстването на Радев един от съветниците му в ключова сфера ми беше казал, че Копринков продава назначенията в президентството и че му е поискал 200 хиляди лева, за да го остави на позицията. Каза ми също така, че е разказал всичко на Радев, но нищо не се е случило. Радев не е реагирал. Но това беше съвсем в началото на първия мандат на Радев, когато Копринката беше все още малка беля.

По-късно Копринков се развилня и започна да се разпорежда с най-важните позиции в държавата. Уволни уникални специалисти, като ги замести със слуги, посочени от задкулисни схемаджии.

Копринков е перфектната буря. Алчност и глупост, профанизъм и дерибейство – най-страшната комбинация. Абсолютен позор за претенциите на президента да бъде решаващ фактор в политиката. Копринката е остро доказателство за случайността на Радев…

От профила във фейсбук на топ-журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ