Любим сценарист на Слави: С особено вълнение ви съобщавам, че приех да стана председател на Столичния общински съвет

payimage-376515-1280x924

Иво Сиромахов е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги и 11 театрални пиеси. Последният му роман „Бай Тошо“ е безмилостна сатира за днешното разпадащо се общество. Иво Сиромахов е носител на „Наградата за дебют в областта на изкуствата“ през 1995 г. Водещ е на „Шоуто на Слави” по тв 7/8. Завършил и НГДЕК, а после НАТФИЗ.

Уважаеми дами и господа, с особено вълнение ви съобщавам, че днес приех да стана председател на Столичния общински съвет.

Имам подкрепа от всички политически сили в лицето на г-н Делян Пеевски
Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на
, да се свети името му. А и с общинските съветници ще се разберем – отсега им обещавам, че крадене ще има за всички.

Ето накратко моята управленска програма:

1. В София има твърде много улици с неподходящи имена. Веднага ще ги сменя с по-нормални, адекватни на днешната ситуация. Например улица „187-а“ в квартал „Обеля“ вече ще се казва улица „392-а“, а улица „216-а“ в „Гевгелийски“ ще се казва улица „541“а. Мисля, че тези улици заслужават такива достойни имена.

2. След всеки дъжд се убеждавам, че столицата ни има потенциал за воден транспорт (виж снимката по-долу).

Защо да не я превърнем в една нова Венеция, с гондолите му, с делфините му, с китовете му и с каквото там ни е кеф?

За целта ще построя канал, който тръгва от кръговото в „Надежда“ (до блока на Силвето), оттам минава покрай Билата, минава по Северната тангента, хваща разклона за Чепинско шосе, оттам – по Резбарска през Враждебна, взема ляв завой на разклона с Христофор Колумб, спуска се под надлеза на Александър Малинов и излиза на Кръстова вада. По тоя канал денонощно ще се движат свръхзвукови моторници, управлявани от популярни лица от шоубизнеса – Диона, Андре Токев, Белослава и др.

3. След бутането на МОЧА в публичното пространство зейна огромна ниша.

Хората вече нямат за какво да се карат. Затова ще построя нов паметник на съветската армия пред мола.

Там се събират повече хора и ще е по-весело. В средата на мандата си ще съборя паметника, за да има за какво да се дърляте по фейсбуците и да не забелязвате колко крадем.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ