Левскари: Ако някога Левски бъде финансово спасен, единствената причина ще бъде Мъри

станимир стоилов мъри

Привържениците на Левски от фракцията „Сини хуни Перник“ излязоха с любопитен коментар, изтъквайки огромната заслуга на Станимир Стоилов за влизането на милиони в касата на клуба от „Герена“, предава Блиц Спорт. „Сините“ заработват солидни приходи от продажба на футболисти, които Мъри привлече срещу минимални суми.

Запалянковците посочват, че ако Левски бъде спасен финансово, заслугата ще е на треньора, който от няколко месеца работи с успех и в Гьозтепе.

В публикацията си феновете избързват, поставяйки Уелтън в графата „продаден“ срещу сумата от 2,8 милиона евро. Последните информации са, че звездата на Левски може да бъде трансфериран в китайски клуб.

„Сонко 500 000 евро
Ронадо 2 000 000 евро
Уелтън 2 800 000 евро
Продадени за 5 300 000 евро
Купени за по-малко от 300 000 евро.
И ако някога ЛЕВСКИ бъде финансово спасен, макар и футболно убит, единствената причина ще бъде
СТАНИМИР КОЛЕВ СТОИЛОВ!!!
Благодарение на него продаваме футболисти за 10 МИЛИОНА лева, продаваме 20 000 фланелки на стойност 2 МИЛИОНА, като прибавим и 10 милиона от кампанията „ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН“, сумата генерирана благодарение на него е НАД 22 милиона лева.
И ето това е отговорът на въпроса на Спартаковците, какво правим, ако си тръгне спонсора!!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ