Маги Халваджиян сряза Джулката: Ето ти 2 бона и бъди благодарна! Касиерките работят здраво, а ти…

маги халваджиян, димитър рачков

Магърдич Халваджиян е решил да пести пари и по този начин унизи не един и двама от участниците в „Като две капки вода”. Сред тях е и Джулиана Гани, която винаги се е изтъквала колко охолен живот води и колко много пари има.

Всъщност всичко това е един мит, защото Джули изобщо не е толкова богата. Ако беше, нямаше да се съгласи да участва в шоуто срещу обидните 500 лв. на изпълнение. Или иначе казано, ще работи при Маги цяла пролет за 2000 лв. месечна заплата. Гани се опитала да се пазари с продуцента, но той набързо я отрязал и й заявил, че ако не иска да участва при тези условия, да се огледа наоколо и ще види, че касиерките в големите хранителни вериги живеят с толкова пари на месец, но работят здраво всеки ден.

В крайна сметка Гани се съгласила да участва, защото така или иначе си губела времето да гледа шоуто всяка година, сега поне ще припечели нещо от това. Джулиана и друг път е работила за Маги Халваджиян.

Тя участва в „Маскираният певец” неотдавна. Други интересни кандидати, които се спрягат за тазгодишния сезон на „Капките”, са адреналинката Жана от „Господарти на ефира” и Икебаната. Очаква се и попфолк певицата Мария да се появи на сцената на шоуто. По-висок хонорар от 700 лв. на изпълнение обаче никой няма да види.

Източник: Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ