,,Черешката“ при Милена! Жената на убития командос Шарков пуска за първи път камери в дома си

милена

Милена, съпругата на убития през 2014 година командос Емил Шарков, ще пусне за първи път телевизионен екип в къщата си в полите на Витоша. Носителката на титлата „Мисис България“ е домакин тази вечер на предаването „Черешката на тортата“, предава Марица. Тя ще готви за новия секссимвол на българското кино – Владимир Зомбори, актрисата, която не се плаши от провокации – Анелия Луцинова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват дори в CNN – Диана Радева. Шеф Иван Манчев ще обяви победителя в петък.

Пътешествие с вино и храна през различни части на България очаква зрителите тази вечер, подготвено е от Милена Шаркова. Носителката на титлата „Мисис България“ ще вкара в менюто си много оригинални идеи, а в амбициозното готвене ще й помага нейната дъщеря. Представянето на домакинята ще смае компанията. На финала родопска гайда ще огласи вечерята.

Милена пуска екипа си в къщата, която обитават с бизнесменът Лъчо, управител на огромна компания с над 3000 служителя. Самата дама също е успешен мениджър в областта на маркетинга. В интервюта красавицата признава, че точно работата я вади от кошмара след убийството на баретата Емил Шарков в Лясковец през 2014 година.

Командирът на отряд е застрелян от местен жител, барикадирал се с пушки у дома. В момента стрелецът е в затвора доживот. Трагедията води до сътресения в службите и в цялата държава. Години по-късно семейството осъжда България в Страсбург, като на Милена, дъщеря й и майката на Емил са присъдени символично по 8000 евро. Красавицата запазва фамилията Шаркова. 4 години след смъртта се срещна с Лъчо и двамата не крият връзката си през обществото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ