Виктор Николаев побесня след кадри на пътя: Ако Мис Силикон мине оттам, размазването е сигурно

виктор николаев

Виктор Николов побесня след кадри във Варна. На тях се вижда как легнал в скейтборд млад мъж се движи между колите по пътя от село Каменар към града.

Ако Мис Силикон мине сега оттук, размазването е сигурно. Дори Емили Тротинетката не си е позволявала подобно нещо, изрази възмущението си водещият.

Въпросната отсечка е натоварена и по нея ежедневно преминават хиляди автомобили и камиони, така че този мъж, който импровизира със скейтборд, може да причини инцидент.

Авторът на кадрите отказа да застане пред камерата на Нова Тв, но пък разказа, че това не е прецедент.

Дуги хора също разкриха, че се е случвало и друг път шофьорите да пазят въпросния ентусиаст, който не знам дали изобщо осъзнала какви последствия може да има всичко това, заяви репортер на Нова Тв.

Според инспектор Димитър Димитров от Пътна полиция такива действия на пътя са забранени и законът предвижда глоба от 20 до 150 лева за нарушителя.

Ако не е пънолетно лице, се търси отговорност от неговите родители или настойници. В момента от Пътна полиция проучват записите от камерите, за да установят мъжа със скейтборда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ