Патрашкова умили с разказ за Иван Иванов, избухна в сълзи като видя некролога му

big_big_bicde6d

Както много българи и българки, журналистката Кристина Патрашкова даде воля на скръбта си по кончината на големия актьор Иван Иванов. Тя използва участието си в „На кафе“ по Нова телевизия за каже много топли думи In Memoriam за легендата на златните години на българското кино.

Патрашкова емоционално разказа за ефекта, който е имал Иван Иванов върху жените, особено в младостта си. Тя продължава да помни впечатляващите опашки пред театъра, когато актьорът е играл Ромео. Журналистката помни колко развълнували са били почитателките, когато могат да се доближат и да го докоснат.

Журналистката не пропусна да подчертае, че Иван Иванов е един от най-емблематичните бунтари в българското кино, както в кадър, така и извън него. Той не се страхуваше да спори с режисьори и сценаристи, припомни Кристина Патрашкова.

В края на този своеобразен некролог на кумира на няколко поколения, тя не успя да удържи сълзите си. Патрашкова показа, че думите й за Иван Иванов са напълно искрени със сълзите.

Водещата Гала допълни почитта към актьора с един интересен и показателен факт. „Първото нещо, което е излъчено по Нова телевизия е филмът „Всичко е любов“. Преди да има новини, преди да има програма още, първият кадър, който е излъчен, е началото на филма“, разкри тя, очевидно развълнувана от смъртта на легендарния български актьор, предава Vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ