Синът на Ралица Паскалева предсказал бременността й: Мамо, имаш бебе в корема!

ралица паскалева

Големият син на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров е предсказал появата на малкото си братче. Това разкри самата актриса. Преди около година през един уютен следобед Макси влезе в стаята и заяви: „Мамо, имаш бебе в корема“. С Теди се спогледахме и се засмяхме! Решихме, че това е детското му въображение. Три дни по-късно си направих тест и разбрахме, че в действителност съм бременна“, споделя водещата на „Игри на волята“.

Всъщност звездата от „Откраднат живот“ и волейболният ни ас са говорили с първородния си наследник за идеята да си има братче или сестриче. „Бяхме си говорили с него дали би искал да си имаме бебче у дома, но далеч не предполагахме, че към онзи момент думите му са истина“, добавя още Ралица. Чаровната брюнетка е много горда, че Макси, както всички наричат големия й син, се грижи за по-малкото си братче. Второто дете на Салпаров и Паскалева се появи на бял свят през октомври. Двойката го кръсти Красимир, пише България Днес.

„От момента в който Краси се роди, Макси не спира да го държи за ръка, да го прегръща, да го целува, да спинка до него, да му пee, да му разказва истории от детската градина! С две думи – не се отлепят един от друг! И двамата синеоки, гледащи се с толкова много чиста и искрена любов! Вълшебство“, казва още Паскалева. Актрисата споделя, че Максим не нарича по-малкото си братче с епитети като бебето и т.н., а Краси си има галени прякори – “май бест френд“ и „милото ми бебе”.

„За 4 месеца Максим е най-добрият и грижовен батко“, добавя за финал Паскалева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ