Криминален журналист: Следите на Нотариуса са добре заличени! Може да лъснат имена на политици

нотариуса

Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Възможно е да излязат имена на политици, ако са неудобни на властта. Може да изскочи име и на някой магистрат от средно или ниско ниво в спецпрокуратурата. От около 2 години клубът, за който се твърди, че е на Мартин Божанов, не функционира, но е съществувал от 10. Това каза криминалният журналист от „Телеграф“ Захари Белчев в ефира на предаването „Твоят ден“.

„Знаело се е, че има влияния в съдебната система. Ако приемем, че горе-долу до функционирането на спецсъда е функционирал, следите трябва да са заличени. Може някой да изгори, за да се покаже някакъв резултат от разследването“, смята Белчев.

По думите му Мартин Божанов си е сменял ЕГН-то. „В днешно време това става доста по-трудно, но преди години хора от ъндърграунда са го правили. Причината не е, за да се променят криминални регистрации, но банкови сметки и имоти могат да се заличат по този начин. Предполага се, че е имало финансови изкушения – затова е сменил ЕГН-то си. Обикновено това се случва в по-малки градове“, посочи Белчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ