Добрев хвърли бомба: Ето с кого Асен се е срещал тайно! Возен е в личен автомобил до централата

добрев

Предлагах да прекратим дерогацията и Денков летеше с оставката и казваше, че ако я пипнем, ще си подаде оставката. Изписал съм 10 страници сигнал защо не приложиха закона, защо пълниха бюджета на режима в Русия. Деня, в който арестуваха предалите в ДАНС и ГДБОП, трябваше да погледнат в МС. Това посочи Делян Добрев от ГЕРБ пред bTV.

„От първи януари няма един барел руски нефт – можело. Работили са за режима без един аргумент“, допълни той.

„Имаме информация, че изпълнителния директор на „Лукойл“ е возил Асен Василев в личния си автомобил преди време и са посетили централата на „Лукойл“.

Попитах за конкретна дата и ми казаха просто, че не се е случвало на тази дата. „Не си спомням кой ден беше“, а не „такова нещо не се е случвало“.

Ако не се е случвало, ще се изсмееш и ще кажеш: „Измисляте си“. Трябва да го поканите и да го попитате вие, аз му казах, че датата не е важна, но той не отрича останалата част – Асен Василев е возен в личния автомобил на шефа на „Лукойл“ и са ходили в централата“, разкри Добрев.

„Рамадан Аталай попита кога са го возили, ако не е на този ден, той не отговори. Какво прави финансов министър в централата на „Лукойл“ в почивен ден. Асен Василев лъже за много по-дребни неща и той ще го отрече. На мен ми казаха, съжалявам, че не ми пратиха материала, а в сигнала твърдяха, че имат.

В сигнала пишеше, че има материали и ако не ги извадят означава, че изнудват Асен Василев да върши разни неща. Може и самите „Лукойл“ да го изнудват. Аз съм сигурен, че Василев ще излъже. Аз вярвам на Александър Величков, който не отрече“, допълни той.

Според него Василев е източил 3 млрд. от енергийните дружества, за да се разпределят като дивиденти в бюджета.

„Вече сме нетен вносител на електроенергия в България. Десетилетия наред сме износител. Токът е скъп, защото се точат пари“, смята той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ