23-годишна и момчета на 17 и 13 г. нападнаха и обраха мъж в пловдивска махала

payimage-450321

Млад познайник на полицията осъмна в ареста заради опит за кражба от оборота на магазин в града

23-годишна жена и двама тийнейджъри – на 17 и 13 г., са били хванати от служители на Трето районно управление в Пловдив след сигнал за грабеж, съобщиха от полицията. Работата на униформените започнала снощи към 21 ч., когато мъж се оплакал, че е бил нападнат от неизвестни на улица край Арман махала. Тримата му отнели насила над 100 лв. и лична карта.

Малко по-късно криминалистите влезли в дирите на младата жена и момчетата. При залавянето им тримата признали за стореното, откраднатото е намерено и иззето. По случая е образувано бързо производство.

Минути след 18,30 ч. патрул на Второ районно управление е бил насочен към сигнал, че в хранителен магазин на ул. „Иван Вазов“ охранители заловили младеж при опит да открадне пари от оборота. Извършителят, 22-годишен познайник на полицията и осъждан, е отведен за едно денонощие в ареста. Предстои материалите по образуваното бързо производство да бъдат внесени в прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ