Димо Алексиев трогна цяла България. Със сълзи на очи актьорът направи признание за дъщерите си

алексиев

“Най-хубавото е да обичаш и да бъдеш обичан. Не да изискваш, просто да си обичан”, това дълбоко признание направи актьорът и водещ на “Игри на волята” Димо Алексиев.

По време на интервю с Деси Банова-Плевнелиева от очите му потекоха сълзи, когато разговорът стигна до дъщерите му Лора и Кайра.

Това бяха сълзи на щастие, че между него и семейството му цари безкрайна и безусловна любов. Той разказа, че с жена му Анжела Мадзикян ги е свързало първоначално общо хоби – фотографията.

Двамата дори са ходили да снимат сватби, при което сватбарите оставали изумени, като видят познатото лице от екрана да ги снима. “А сега да видите на мен какво ми е”, отвръщал актьорът.

Димо Алексиев нарече театъра “най-скъпото ми хоби”, въпреки че славата му дойде именно от ролите му на сцената.

За телевизионните си участия той каза, че снимането на сериала “Откраднат живот” за целия екип е било като ходене на война.

“И приятелите от фронта ти остават за цял живот”, допълни Алексиев.

Той не пропусна да благодари на лекарите от Александровска болница, че са научили актьорите, които играят медици, как да изглеждат автентични, предава vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ