Акция на полицията в Пловдив! Вижте какво откриха

Полиция акция

Около 190 грама амфетамин и 44 грама марихуана иззеха криминалисти от Пето РУ при спецакция в края на миналата седмица.

Наркотиците са открити на адреса на пловдивчанин, заедно с електронна везна и други веществени доказателства. Мъжът е задържан за едно денонощие в рамките на образувано досъдебно производство. С постановление на наблюдаващия делото прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив извършителят е приведен в ареста за срок до 72 часа.

Междувременно петима притежатели на дрога били арестувани при паралелни специализирани проверки на територията на Второ, Трето и Шесто районни управления в Пловдив и РУ-Първомай. От мъжете, двама от които водачи на автомобили, са конфискувани различни количества амфетамин, марихуана, хероин и синтетичен канабиноид.

В пловдивския квартал „Съдийски“ пък служители от Четвърто РУ установили магазин, в който били изложени за продажба електронни цигари с течност със съдържание на тетрахидроканабинол. При процесуално-следствените действия от обекта са иззети 27 такива устройства. Работата по документиране на случаите продължава под наблюдение на прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ