Сгафи жестоко! Тя е най-добрата чалгапевица, но отива на съд за нагла кражба

преслава

Певицата Преслава бе хванаха в страшна лъжа и нагла кражба, която няма да остане безнаказана. Топ звездата на „Пайнер“ ще отиде на съд и вероятно ще олекне с голяма сума за това, което си е позволила да направи.

Феновете на певицата са възмутени, че така нагло са били подведени. Никой не очакваше, че певицата ще си позволи толкова нагла кражба и ще даде лош пример на последователите си, но истината излезе наяве и сега на нея й остава да бере срам.

Става въпрос за последния хит на певицата Преслава – „Улицата“, който излезе официално на 16 ноември 2023 г. За нея добричлийката е записала своето име за автор на музиката, но всъщност това не е така. Осем месеца по-рано същата песен е издадена от арменския изпълнител Ернест Оганесян. Песента е публикувана в YouTube на 31 март 2023 година, пише Шоу Блиц.

Влогърът Глориа Йорданова се свърза с мениджъра на Оганесян, който отрече някой да е говорил с него и да се е интересувал да закупи правата за песента. „Държим всички права и лейбъла ще вземе мерки по този въпрос още днес. Дори не са ни питали може ли или не“, заявиха от лагера на арменския изпълнител.

Песента на Преслава е сред най-харесваните в момента и безспорно се превърна в хит. Но всички са в недоумение, че певицата си е позволила да излъже и да присвои чужда песен. „С напредването на технологиите е смешно да си мислиш, че нещо ще остане скрито. Заслужава сега да бъде премахнат нейния клип от платформите и да я дадат на съд“, коментират в мрежата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ