Калин Стоянов обвини Киро в лъжа: 2 дни ме убеждаваше да стана министър! С друг не съм говорил

payimage-616440

Единственият човек, който ми предложи да стана вътрешен министър и два дни ме убеждаваше да приема, това е Кирил Петков. С друг не съм водил разговори, отсече вътрешният министър Калин Стоянов в Бургас на въпрос чие политическо назначение е той в силовото ведомство в държавата, предава Лупа.

Преди дни експремиерът Кирил Петков обяви, че Калин Стоянов е министър на ГЕРБ и нямало смисъл да се преструват, че не е.

Калин Стоянов днес бе категоричен, че никой министър към момента не се чувства сигурен. „Премиерът и вицепремиерът ще вземат своето решение, което да обсъдят с останалите лидери на партиите, които подкрепят правителството и ако са доволни от моята работа, готов съм да продължа да я върша“, каза още той.

По разследването на убийството на Мартин Божанов – Нотариуса министърът обяви, че от ГДБОП теч на информация не е имало. Това е единствената структура в МВР, която под моето ръководство успя да събере достатъчно доказателства за образуването на досъдебни производства към Мартин Божанов, каза Калин Стоянов и призова да спрат спекулациите по тази тема.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ