Азис с усмивка на лице заплаши Сашо Кадиев: Няма да си намериш работа ако ме прекъсваш

IMAGE_17230579_40_0

„Сашоо, няма да си намериш повече работа, ако така ме прекъсваш, човек! Ще изчакаш да си кажа думата“.

Така с усмивка Азис се обърна към Александър Кадиев, който бе капитан на противниковия на фолкпевеца отбор в предаването „Аз обичам България“.

В неговия отбор участваха Весела Бабинова и Филип Буков.

Другият капитан бе Камен Алипиев – Кедъра. До него застанаха попфолк звездите – Галена и Васил Боянов – Азис.

В ожесточената битка, в която победителите печелят три чифта уникални, меки, топли и автентични български терлици, Азис се оказа човекът, който най-бързо реагира на всички въпроси. Той натискаше най-бързо копчето, дори и когато грешеше, но това не го притесни.

„Ами нормално, не съм вудеркинд“, разсмя публиката Азис.

„Аз съм с 12-сантиметрови токчета, а ти си с маратонки, само да ти кажа, нищо не разбираш от градове“, каза пък на Кадиев Галена, когато се опитваха да намерят на картата български градове.

В частта с предаването на кутия, пълна с палава бомба, отборът на Александър Кадиев загуби, след като веществото избухна в ръцете на Весела Бабинова. По условие, тимът й загуби всичките си точки, а този на Кедъра спечели 49 точки.

Веднага след това всички отбори друснаха весело хорце на „Рипни калинке, да рипнеме“.

Фолкпевецът Азис добави още точки в отбора си, като рисува и всички разбраха какво точно е изобразил. С уменията му той, Галена и Кедъра придобиха 60 точки, а отборът на Александър Кадиев получи само 5.

Всяка седмица в най-българското, пъстро и забавно предаване, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаме родината си ще играят два отбора, съставени от прочути сънародници, предава България днес.

Края на играта завърши с победа на отбора на Кедъра, в който играха Галена и Азис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ