,,Обичам да мачкам яйца“: Джуджи безсрамно сваля готвача Станислав, Гала се видя в чудо

джуджи

Напоследък в екипа на Гала в „На кафе“ се усеща доста напрежение. Само можем да подозираме какво е то зад кулисите, след като се чувства толкова осезаемо в ефир. Ясно се усеща например, че Дарко Ангелов се опитва да излезе от образа на лигавия и глуповат палячо, който си изгради с години. Писателят и интернет писач Жоро Блажев пък се бори да изчисти образа си на безнадежден нърд и пълно дърво.

Опитът му да прави актьорски скечове е почти толкова трагикомичен, колкото и на Дарин да изнася в ефир сериозна информация. Във вторник сутрин обаче наградата за неадекватност в ефира отива без съмнение при Джуджи, приятелката на Гала. Личната им връзка е причина зрителите да слушат периодично псевдонаучните брътвежи от Деляна Маринова, лансирани като „забранени“ мистерии.

Появата на Джуджи беше почти скандална. Тя открито флиртуваше с победителят от предния сезон на „Хелс Кинтчън“ Станислав Иванов. Младият готвач стоически понесе лиготиите на приятелката на шефката си, за да не рискува мястото си в предаването, предава Vihrogon.

След рубриката си, Джуджи си намери повод да остане в кухнята на „На кафе“, за да покаже как се прави мазна баница с 8 яйца. Приятелката на Гала не се отказа безсрамно да сваля Станислав, дори когато той поздрави майка си от екрана за рождения й ден почти по детски чаровно.

Джуджи напълни ефира с кикот и двусмислени реплики от типа „обичам да мачкам яйца“, „много си пaдам да ям сурово месо“ и т.н. В един момент Гала чак се засрами и буквално заби в чело в масата. Това обаче изобщо не обезкуражи Джуджи, която в крайна сместа просто си награби Станислав, каквато явно й беше идеята от самото начало.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ