Автобусните шофьори в Пловдив все по-нагли! ВИЖТЕ СНИМКА

автобус пловдив час пик

Две нарушения в рамките на секунди извърши автобус на градския транспорт в Пловдив, сигнализира възмутен читател на TrafficNews. От видео изпратено до медията ни, съвсем категорично се вижда, че возилото потъпква правилата за движение. Читателят ни e станал свидетел на нарушенията, докато шофирал по кръстовището на ул. „Любен Каравелов” с бул. „Христо Ботев” до Факултета по дентална медицина.

автобус пловдив час пик
Той разказа, че в час пик около 17:30 часа, шофьорът на рейса е предприел маневра за изпреварване на автомобилите от лява лента и е навлязъл в насрещното движение, за да завие по-бързо надясно.Нарушенията му обаче не свършват до тук. На видеото се вижда как возилото е предприело тези маневри на червен светофар. Според нашия читател действията му могат да доведат до сериозен инцидент. Въпреки, че водачите гонят разписания и често бързат, това не оправдава нарушенията, които многократно се извършват от страна на градския транспорт.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ