Тежка прокоба тегне над мъжете на Ива Екимова. Пиарката вече е погребала двама

ива

Мъжете на Ива Екимова нямат никакъв късмет в живота и над тях тегне тежка прокоба, твърди Lupa.bg. Ива първо изпрати мъжа си – музикантъта от група „Сленг“ Димитър Екимов – Дими, който загина при катастрофа на автомагистрала „Хемус“. Екимов си отиде от този свят след шофиране на мотор „Сузуки“ с около 250 км/ч.

Заради изключително високата скорост, с която е управлявал мотора, Екимов е изгубил контрол над него и се е ударил в мантинелата. След това е изхвърчал от мотора, а при падането е загинал на място. Товва се случи през лятото на 2008 година. В този ден трябвало да празнуват рождения ден на дъщеря му Дара, която остана без баща на невръстна възраст.

Осем години по-късно Ива се залюби със скандалния Иво Пилето. Тя и крими героят изкараха заедно около година, като през това време блондинката се покри от светския живот.

Ивайло Чобанов беше знакова фигура от времето на най-силните мутренски години. В ъндърграунда се говори, че той е бил приближен на Мето Илиенски и Георги Илиев, които също вече покойници. През годините Пилето редовно присъстваше в крими хрониките, а преди дни стана ясно, че е убит в улична свата на столичния бул. „Черни връх“. Това е вторият мъж, който погребва красивата Ива.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ