Пловдивска инфлуенсърка се фука с ново тяло на Малдивите

Лили Ангелова, инфлуенсър Пловдив

Родната инфлуенсърка, пловдивчанката Лиляна Ангелова, през следващите дни ще изкушава едни и ще мотивира други с новото си изваяно тяло, което ще показва на над 100 000-те си последователи от малдивските плажове.
Лили, която тясно се е профилирала в сферата на здравословния живот, естетиката и лайфстайла, не скри от аудиторията си как е постигнала перфектната си форма, плосък корем – чрез растително хранене. 
Малко преди да отлети за Малдивите, брюнетката прекара една седмица в родния ски курорт Пампорово, където бе на детокс ритрийт по единствените в България холистични програми с активности, лекции и пълноценно веган хранене.
В своя youtube канал тя е публикувала 30-минутен влог, в който отразява целия си престой, като макар „Зимните ритрийти“ да приключиха, Лили с нетърпение очаква „Летните ритрийти „, които ще стартират от 14-ти юни в Обзор. Tя прилага два пъти годишно тази превенция и потвърждава иновацията, че можеш да отслабваш чрез въглехидратно хранене – теория, която нутриционистът Слави Славов пропагандира: 
„Проблемът на въглехидратите, които се консумират навсякъде, е че винаги са компанирани с мазнини! Дали са вафли, шоколади, бонбони, сирене и масло, кашкавал, месо, риба, яйца, зехтин, олио и т.н. Когато се добави допълнителна мазнина и човек зареди с глюкоза и гликоген тъканите, допълнителната мазнина се трупа като излишество в депата, а именно заради мастните депа затлъстяват хората и се заблуждават, че въглехидратите са причината за това!“, казва тя.
Лили също така не скри, че основната й мотивация да бъде стриктна в този рестарт на организма е и антиейдж ефектът, който получава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ