Рачков обиди колегите си в ефир: Като не сте доволни от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева

рачков

Водещият на „Като две капки вода“ Димитър Рачков мина всички граници в последния епизод на имитаторското шоу и в името на рейтинга се подигра на свои добри колеги и приятели. Обидата със сигурност няма да бъде лесно преглътната от Краси Радков и Алекс Раева, които водят конкурентното „Денсинг старс“.

Явно Рачков не може да се примира с факта, че вече не е единственият водещ на риалити формат и още повече, че конкурентната телевизия набира все по-голяма сила, за сметка на медията, в която се изявява той. И напук на големия рейтинг през годините на „Капките“, то тази година от bTV им дърпат сериозно гледаемостта.

Снощният епизод на „Капките“ мина с безвкусни шеги за „Денсинг старс“ и водещите Краси Крадков и Алекс Раева. Никоя телевизия или предаване до момента не са си позволявали такава гавра с конкуренцията, каквато спретна Рачков.

„Като не сте доволни от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева – те са свободни. О, чакай, водят по 6 часа друго шоу, а ние тук за 3 часа и половина и айде. Зрители може да нямат, те си водят“, изсъска уж на шега Рачков по адрес на колегите си и доскорошни приятели.

На зрителите не им направи добро впечатление, че се подценява труда на колеги. „Точно той да го каже, където са колеги и приятели, е доста егоцентрично и загуби много симпатизанти. Не е уместно цялото предаване да мине в критика за конкуренцията. И да се подиграват с дългото време е смехотворно, когато те от години отнемат времето на късните новини и така и не се научиха да бъдат систематизирани“, гласи един от коментарите.

Рачков твърди, че танцувалното шоу няма зрители, но той със сигурност е един от тези, които следят шоуто, тъй като е запознат с детайли от шоуто. На няколко пъти, когато се обръщаше към журито го правеше с имената на журито от конкурентното шоу. „Не е добре да се гаври с колегите си в другата телевизия, нито пък е добре за неговата медия цялото предаване да минава с шеги за конкуренцията. Докъде стигна телевизията, къде е етиката“, гневят се зрителите, пише Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ