Богомил Бонев след отпадането на Нона Йотова от „Денсинг старс“: Казах на журито да я скъса първа, но…

нона йотова

Снощният епизод от танцувалното шоу „Денсинг старс“ се оказа последен за Нона Йотова и партньорът й Даниел, след като двамата отпадваха с по-нисък зрителски вот, въпреки че изпълниха фантастичен куикстеп на музиката от филма „Кабаре“. Минути след това, вероятно очаквано от мнозина, мъжът до Нона Йотова – бизнесменът Богомил Бонев, не спести нито детайл от онова, което мисли по въпроса.

Отпадането на Нона Йотова и Даниел в този етап от шоуто пък, предизвика немалка изненада сред зрителите, които бяха убедени в коментарите си по време на епизода, че този път е финален за Свилен от „Остава“, който не се представи никак убедително на дансинга. Това обаче, не се случи,пише Шоу Блиц.

„Понеже още съм под впечатленията от шоуто „Денсинг старс“, да кажа и нещо сериозно. Нона се представи много достойно. Истина е, че бях против това участие. Но тя се впусна в предизвикателството и игра честно“, така започва поста на Бонев в профила му в социалните мрежи.

И продължава така:

„Отложихме всичко в семейните планове. Аз не съжалявам, тя не би трябвало също. Шоуто е единственото, може би, което е гледаемо по българските телевизии. Защото няма никаква политика, защото ни позволява да си припомним, че животът може да бъде и красив. Без цялата пошлост.

Всички участници заслужават огромно уважение. Те всички са победители, защото са преодолели себе си. Приели са предизвикателството. Не всеки го може. Аз не бих могъл. И нещо много важно: видях, че всички участници станаха приятели. Те взаимно се подкрепяха. Откога в България не сме го виждали това. Точно затова ще продължа да гледам това предаване, независимо от отпадането на Нона. Защото тези хора излъчват само доброта, красота и емпатия.

Имам близък приятел в журито. Бяхме заедно на Нова година със семейството ѝ. Помолих я да скъса Нона първа, защото това участие провали всичките ни планове за зимата. Тя само ми се усмихна и отказа. Затова Нона игра честно. Игра с достойнство на човек, който си знае цената. Знае, че името му е в българската култура. Извън чалгата, извън политическите боричкания, извън злобата и завистта, част от които дължи на връзката си с мен. Но другата част е заради таланта ѝ.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ