Зрителите беснеят! Ето коя се оказа съпругата на Свилен в „Денсинг старс“

свилен

„Трудно ще си тръгне Свилен, след като жена му е редактор в предаването“. Разкритието направи Богомил Бонев след отпадането на жена му Нона Йотова в „Денсинг старс“, което ядоса зрителите. Те бяха категорични, че музикантът се справя много по-зле от актрисата и няма място в шоуто. Съпругата на Свилен Невена е дългогодишен телевизионер, работил за най-известните предавания. Двамата се откриват по време на снимките на „Мюзик айдъл“, където тя отново е редактор, а певецът е част от предварителното жури. Невена, която е дъщеря на известната водеща на „По света и у нас“ Нина Спасова има един неуспешен брак зад гърба си, пише ХотНюз.

„Аз му пишех есемеси, той не ми отговаряше първоначално. И всички ми казваха: той много те харесва! А той тъкмо да си помислиш, че те харесва, а то излиза нещо друго. Казва ми нещо тотално безразлично, но накрая се предаде”, обясява Невена в интервю преди години как е станала свалката помежду им.

Двамата са заедно повече от 15 години и имат син, който носи името на баща си. Момчето, което било музикално, участва в клипа към песента на „Остава“ „Океан.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ