Чалга легендата Лия: Завръщам се! Спрях да пея 17 години заради дъщеря ми, чувствах се виновна

лия

Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната сцена. Изпълнителката на „Ще те мачка валяка“, „Митничарю“ и „Дяволски чаровник“ слезе от сцената преди 17 години и всички се чудеха какво се случва с нея.

„В момента, в който срещнах човека, с който реших, че ще бъда щастлива в този живот и създадохме нашата дъщеря, се оттеглих за много дълго време от кариерата си, от професионалните си изяви. Исках да създам спокойно и хармонично израстване на моето дете в една красива среда“, разяснява отсъствието си Лия в ефира на Нова телевизия.

Певицата сподели, че за нея едно от най-важните неща в живота са уютът и добрите отношения в семейството. Затова Лия се отдава изцяло на мъжа си и дъщеря си, загърбвайки кариерата си.

„В началото ми беше много трудно. Първите няколко години, когато настъпваха празници и поводи, в които българинът е свикнал да празнува, а аз да работя, си бях вкъщи със семейството. Чувствах се виновна. За мен беше голям стрес“, допълва фолк изпълнителката.

Към днешна дата Лия е готова да се завърне ударно на сцената и да навакса изгубените години. Споделя, че дъщеря й също има невероятен талант, но по-скоро се е ориентирала към поп и джаз пеенето.

„Музиката присъства в живота й постоянно. Тя е много по-силна от мен и от моите родители – като характер, като излъчване. С каквото и да реши да се занимава, ние ще я подкрепим“, сигурна е Лия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ