Умът й не го побира: Мария се оплака от 3 страници текст, била съсипана от имитацията

432235777_393060283345510_7488671548647016968_n

Мария, която спечели първото място в последното издание на „Като две капки вода“, се оказа почти съсипана от имитацията на Дожа Кет. Проблемът не е бил в това, че се е появила на сцената „почти гола“, както отбеляза самата тя в интервю за „На кафе“ по Нова телевизията.

Големият зор на поп фолк звездата бил да научи текста на рап парчето, който бил 3 страници. Мария призна, че за пръв път разбрала, колко различен е хип хопа в това отношение от песните, които тя пее.

Певицата не пропусна да се изфука, че изглеждала много изкусителна в ролята си в „Капките“. Тя благодари на всички, почти в стила на Оскарите, че са я подкрепили, пише vihrogon.

Мария наистина получава подкрепа и в социалните мрежи, като повечето коментари за представянето и в понеделник вечер се положителни. Както винаги има и коментари, че добрият й резултат е нагласен и тя е една от участничките, които е „бутана“ напред по сценарий.

Певицата обаче не може да се мери по симпатии с Джулиана Гани, която явно ще е топ фаворитката на зрителите в този сезон.

„Не видяхме хубавата Джулиана снощи, но беше супер”, коментира Гала в предаването си за превъплъщението й в Мерлин Менсън. Панелистите й също се оказаха благосклонни към Гани, която в момента е най- коментираната участничка в „Капките“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ