Касапница между кола и ТИР на пътя Враца-Оряхово: Има загинал и тежко ранен човек

катастрофа 1

Тежка катастрофа с жертва затвори пътя от Враца за Оряхово и Козлодуй, съобщава агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, в района на село Оходен. По първоначална информация са се сблъскали лек автомобил „Сеат“ и ТИР „Скания“.

Шофьори, минали през мястото разказват, че колата е била шофирана от младо момче. Той навлязъл в лентата за насрещно движение, където се ударил в пътуващия в срещуположна посока камион. Най-вероятно причината младият шофьор да загуби контрол над управлението, е мокрият и хлъзгав от дъжда асфалт.

Очевидци разказват, че в колата са пътували две жени, едната от които най-вероятно е майката на шофьора. Те останали заклещени в смазаната като консервена кутия кола. За съжаление, едната от тях е починала. Другата е с тежки травми и състоянието ѝ е много тежко.

В колоната от автомобили, спрели заради сблъсъка, е д-р Ирена Видинова от РЗИ-Враца. Тя незабавно се отзовала и се опитала да окаже първа помощ на жените. За съжаление не успяла да направи нищо за едната от тях.
Към местопроизшествието вече пътуват екипи на полицията, пожарната, както и две линейки. Очаква се натовареното шосе да бъде затворено до минути, докато тече спасителната акция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ